Tururi Vinicole & Degustări de vin
Turism & Special Events & Corporate Offers
Restaurant & Hotel

x
23 decembrie 2016

Château Vartely la Vernisajul Magic

Distribuie prietenilor pe:

facebook twitter pinterest

Vernisajul Magic, ce a avut loc la 15 decembrie curent, a devenit o tradiție frumoase, care se numără printre cele mai așteptate evenimente și sărbători ale iernii.

Compania Château Vartely și în acest an a fost prezentă, oferind o varietate de vinuri pentru degustare tuturor oaspeților Vernisajului. De această dată, starul serii a fost Taraboste Cabernet Sauvignon, roada anului 2014. „Ultimul de până acum era 2011; compania respectă statutul lui Taraboste și î-l scoate doar în anii care merită. Merită, pe bune vă spun”, explică Finewine.md

Ambasadorii și alți oaspeți de vază au gustat în repetate rânduri vinurile Taraboste Pinot Noir și Cabernet Sauvignon, Individo – cupajul dintre Rară Neagră și Malbec Syrah, Chardonnay Dulce din struguri supracopți.

Oaspeții evenimentului au putut să se fătuie și să discute cu vinificatorul Château Vartely, Arcadie Foșnea, dar și cu alți membri de valoare a echipei noastre. Unii chiar nu au ezitat să laude produsele Vartely și să împărtășească impresiile lor cu noi.