Tururi Vinicole & Degustări de vin
Turism & Special Events & Corporate Offers
Restaurant & Hotel

x
27 septembrie 2018

Château Vartely marchează 10 ANI ai Complexului Turistic

Distribuie prietenilor pe:

facebook twitter pinterest

Bucuriile sunt depline atunci când le împărtășești. Château Vartely sărbătorește astăzi, de Ziua Mondială a Turismului, un jubileu frumos: 10 ani de când și-a deschis ușile complexul turistic, eveniment ce a marcat, fără falsă modestie fie spus, o nouă etapă în dezvoltarea turismului vinicol al țării.

În acest răstimp peste 100.000 de turiști au vizitat Château-ul, a avut ca oaspeți președinți de țară, experți internaționali, vedete, personalități din lumea vinului, bucătari cu renume mondial, aici au avut loc mii de evenimente – concerte, conferințe, degustări, team building-uri și calde evenimente de familie. Fiecare a dus cu sine, o părticică din creația și dăruirea talentaților noștri vinificatori. Talente răsplătite și recunoscute, căci nu în zadar, în acest răstimp, vinurile Château Vartely au câștigat peste 300 de medalii la concursuri naționale și internaționale de mare prestigiu.

Pentru a-și celebra realizările, Château Vartely vă invită pe 6 și 7 octombrie la propriul Festival al Vinului dedicat 10 ani de Vin și Cultură. Două zile de sărbătoare continuă – degustări ale vinurilor medaliate, lansări de vinuri noi, noutate absolută – divinurile Château Vartely, must, izvar – după toate poftele inimii, delicii, deserturi, expoziție provocatoare de fotografie Nude&wine, cadouri garantate – pahar personalizat Chateau Vartely, tombolă cu multe cadouri instant, reduceri atractive la vinuri, muzică live și animatori pentru pici – toate astea și încă alte mici surprize vor face timpul petrecut aici absolut special.

Amatorii de alergări, care vor să servească un pahar de vin cu inima împăcată, vor putea participa pe 6 octombrie la Tarabostes Trail. Cei care vor veni cu mustăți, bărbi și căciuliță vor avea parte de cadouri din partea Château Vartely – Wine, Culture and Leisure Resort.

Și, nu în ultimul rând, pentru a nu face șoferii să sufere în timp ce pasagerii se distrează, va fi organizat transport tur-retur. Vă așteptăm cu drag!

Informații despre eveniment: https://www.facebook.com/events/308431139972224/

Pentru mai multe detalii, apelați: +373 68 27 83 59.

Château Vartely – Vin cu dragoste pentru tine.